Aanpassing & Vervanging

10406745_1009163669151596_57953301379048601_n
-
IMG_0023
Afb.01
IMG_0007

Na verloop van jaren kunnen uw behoeften veranderen, daardoor kan een aanpassing in de badkamer of toiletruimte gewenst zijn. Ook hierin kunnen wij u het beste van dienst zijn. Uw oude bad weghalen en hiervoor een ruime inloopdouche plaatsen of bijvoorbeeld uw staande toilet ombouwen naar een hangtoilet zonder drastische verbouwing? Zowel voor de complete renovatie als voor een gedeeltelijke renovatie of aanpassing in uw badkamer kunt u rekenen op ons.

Wij houden, net zoals u, van heldere afspraken. We nemen de tijd voor u om alles uitgebreid te bespreken, te ontwerpen en uit te kiezen. Wij vertellen u wat de voor- of nadelen zijn van de besproken plannen en ideeën, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Een badkamer vernieuw je immers niet ieder jaar, juist daarom is het van belang dat u kiest voor onze begeleiding. Zelfs voor de moeilijkste situaties maken wij de meest creatieve oplossingen, wij denken altijd in mogelijkheden en niet in beperkingen. Bij ons heeft u de garantie op het best mogelijke resultaat.

Wij zien u graag in onze showroom om inspiratie op te doen en wanneer u een afspraak maakt met een van onze adviseurs zult u het Baderie Comfort ervaren.
U zult versteld staan van de mogelijkheden die wij kunnen bieden!