All-in Badkamers

Luxe badkamer Zaamslag
Toilet Oostburg
Villeroy & Boch ligbad
Mozaïek badkamer
Beton Ciré Sluis Zeeuws Vlaanderen
Terneuzen tegels mozaïek
Badkamer Breskens
Designradiator mat zwart Terneuzen
Badkamer Terneuzen tegels nis groot
Tegels badkamer Hulst Kloosterzande
Showroom toonzaal Terneuzen

Baderie Dam in Terneuzen is uniek, wij zijn het enige bedrijf in Zeeuws Vlaanderen wat een totaalpakket aanbied op het gebied van badkamers. Voor iedere situatie geven wij persoonlijk en deskundig advies, u kiest bij ons uw sanitair, tegels, plafond en verlichting uit, we maken een hoogstaand 3D ontwerp  en vervolgens komen onze eigen vakmensen alles installeren in de afgesproken periode.  Na afronding van de werkzaamheden krijgt u ook nog eens 5 jaar garantie op de volledige installatie en materialen, zo nemen wij ook na installatie de volledige verantwoordelijkheid om u onbezorgd te laten genieten van uw nieuwe badkamer.

Wij houden, net zoals u, van heldere afspraken. We nemen de tijd voor u om alles uitgebreid te bespreken, te ontwerpen en uit te kiezen. Wij vertellen u wat de voor- of nadelen zijn van de besproken plannen en ideeën, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Een badkamer vernieuw je immers niet ieder jaar, juist daarom is het van belang dat u kiest voor onze begeleiding. Zelfs voor de moeilijkste situaties maken wij de meest creatieve oplossingen, wij denken altijd in mogelijkheden en niet in beperkingen. Wij garanderen u het beste resultaat voor uw nieuwe badkamer.

U kunt onze referenties bekijken op Facebook, Pinterest of Youtube om een indruk te krijgen van wat wij u bieden en om inspiratie op te doen voor uw eigen project.

Wij zien u graag in onze showroom om verder inspiratie op te doen en wanneer u een afspraak maakt met een van onze adviseurs zult u het Baderie Comfort ervaren.
U zult versteld staan van de mogelijkheden die wij kunnen bieden!

Video's