Sanitair & Tegels

Hulst Zeeuws Vlaanderen Zeeland
Riverdale zwart stalen frame
Zwarte douche Soho
Baderie wastafelmeubel
Zwart stalen frame fontein
Tegels tegelzetter tegelwerk
Hoge radiator

Baderie Dam in Terneuzen is uniek, wij zijn het enige bedrijf in de streek wat een totaalpakket aanbied op het gebied van badkamers. Voor iedere situatie geven wij persoonlijk en deskundig advies, u kiest bij ons uw sanitair, tegels, plafond en verlichting uit, we maken een hoogstaand 3D ontwerp  en vervolgens komen onze eigen vakmensen alles installeren in de afgesproken periode.  Heeft u zelf twee rechterhanden of zorgt u zelf voor een vakman? Ook dan loont het om voor uw badkamer naar Baderie Dam te komen. Wij bieden u niet alleen de ultieme beleving, het beste ontwerp en het best passende advies, maar wij bieden ook concurrerende prijzen wanneer u zelf voor de montage zorgt. Natuurlijk kunnen wij de door u aangeschafte spullen ook bij u thuis afleveren op het moment dat het u uitkomt.

Wij houden, net zoals u, van heldere afspraken. We nemen de tijd voor u om alles uitgebreid te bespreken, te ontwerpen en uit te kiezen. Wij vertellen u wat de voor- of nadelen zijn van de besproken plannen en ideeën, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Een badkamer vernieuw je immers niet ieder jaar, juist daarom is het van belang dat u kiest voor onze begeleiding. Zelfs voor de moeilijkste situaties maken wij de meest creatieve oplossingen, wij denken in mogelijkheden en niet in beperkingen.

Wij zien u graag in onze showroom om inspiratie op te doen en wanneer u een afspraak maakt met een van onze adviseurs zult u het Baderie Comfort ervaren.
U zult versteld staan van de mogelijkheden die wij kunnen bieden!

Bekijk ook onze showroomaanbiedingen, hoogste kwaliteit sanitair tegen de laagste prijzen.