Service & Onderhoud

IMAG0549
11215117_959557200778910_9057441394092883259_n
IMG_0043

Geachte bezoeker,

Bij deze willen Piet en Sonja Dam u graag mededelen dat na 58 jaar met veel plezier en toewijding te hebben gewerkt, wij als Baderie/Installatiebedrijf Dam de weloverwogen keuze hebben gemaakt om het bedrijf op te splitsen.

Zo zal Almir Kadric met de Baderie individueel verdergaan onder de naam Baderie Terneuzen, waarbij de nadruk blijft op het totaalconcept op het gebied van badkamers en alles wat daarmee samenhangt. De medewerkers die voor Baderie Dam werken blijven allen dan ook in dienst bij Baderie Terneuzen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Installatiebedrijf Dam wordt overgenomen door de Zeeuwse Verwarmings Unie (ZVU). 19 September 2022 vindt deze overname plaats. Wat betekent dit voor u?
Voor ons staat centraal dat de service die u van ons gewend bent gecontinueerd wordt wat betreft service, onderhoud en aanleg van verwarmingsinstallaties evenals gasinstallaties, drinkwaterinstallaties, riolering enz. Deze overname brengt voor u daarom geen merkbare veranderingen met zich mee. U behoudt uw vaste contactpersonen, ook na de overname. Wij zijn dan ook blij u te kunnen mededelen dat alle servicemonteurs en één van de telefonistes van Installatiebedrijf Dam in dienst komen van de Zeeuwse Verwarmings Unie. Ook eigenaar Piet Dam zet zijn werkzaamheden voort onder de vlag van de ZVU, hij zal dan voorlopig ook uw contactpersoon blijven.


Mocht u vragen hebben of informatie willen over de overname bel gerust naar 0115-613774 of mail naar piet@baderiedam.nl.
Wij willen u langs deze weg enorm bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld en doen
er alles aan deze onder de vlag van de Zeeuwse Verwarmings Unie te behouden.


Met vriendelijke groet, Installatiebedrijf Dam

Piet en Sonja Dam